Home » Webshop

Carry's Coffee koffiebonen (eigen gebrand)

Beleef het Carry's Coffee moment nu ook thuis of op het werk.

Je kunt jouw keuze maken uit koffiebonen zowel geschikt voor halfautomaat, volautomaat, filter, cafetière als overige zetmethoden. Deze koffiebonen zijn hoogstpersoonlijk door mij zelf uitgekozen, omdat ik vind dat je deze geproefd moet hebben!

Wil jij jouw koffiebonen graag gemalen hebben, omdat je zelf geen molen hebt dan zorg ik voor de juiste maalfijnheid.  

Gratis levering binnen Nederland vanaf Euro 50,- 

Bezorgkosten NL Euro 5,95

*** Gratis Bezorging in Land van Cuijk = Kortingscode: LANDVANCUIJK ***

Koffiebonen

Barista Service

Hoe leuk zou het zijn om jouw gasten, klanten en realties te verwelkomen met een heerlijke kop koffie tijdens jouw evenement? Carry’s Coffee verzorgt de gehele koffiecatering, waarbij gewerkt wordt met een all-inclusive-concept. In de tijd dat ik aanwezig ben serveer ik onbeperkt koffie vanuit mijn eigen espressobar.  Het enige wat ik nodig heb is een 230V aansluiting. Ik zorg als SCA-gecertificeerde barista voor goede (Italiaanse) koffie en een stuk gastheerschap, waarbij ik een ondersteunende/ faciliterende rol speel. Jij hoeft alleen bezig te zijn met jouw gasten.  Carry's Coffee is de verrassende aanvulling waardoor jouw gasten, klanten en relaties zich welkom voelen op jouw evenement. 

Barista workshops

Carry’s Coffee verzorgt barista workshops voor verschillende gelegenheden, voor groepen van 6 tot 50 personen. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn. Alle workshops zijn op maat. Wellicht heb je wensen die hier niet beschreven staan. Neem gerust contact op. Ik bekijk dan samen met je wat de mogelijkheden zijn.

Handleiding Koffiezetmethoden

Zowel de Columbia Supreme als Caffe Gusto zijn geschikt om heerlijke filterkoffie mee te zetten zoals met de French Press, V60 of de Clever Coffee Dripper. Om het beste uit deze koffiebonen te halen heb ik een handleiding opgemaakt. Hierin maakt u kennis met verschillende koffiezetmethoden zodat u nog méér van uw koffie kunt genieten.

V60 Pour Over Kit

French Press (Cafetière) 

Clever Coffee Dripper