Home » Barista Workshops » KoffieProeverij

 KoffieProeverij

Bent u op zoek naar een gezellige invulling voor uw evenement, vergadering of klantendag? Ik wil alle aanwezigen laten ervaren op welke manieren koffie bereid kan worden. Tijdens de gezellige en interactieve barista workshop wordt ieders inzet gevraagd. U gaat als een echte koffiekenner de deur uit.

De Koffieproeverij kan op iedere locatie in Nederland plaatsvinden. Ook uw eigen locatie behoort tot de mogelijkheden. Carry’s Coffee zorgt voor alle materialen en benodigdheden om deze KoffieProeverij tot een ware beleving te maken.

 

Wat kunt u verwachten met deze proeverij? 

Tijdens de 'Proeverij'  maakt u kennis met:

  • Chemex
  • Aeropress
  • French Press
  • Clever Dripper

 

Theorie 

Aan het begin van de proeverij vertel ik u een klein stukje theorie en achtergrondinformatie over koffie. Wat is koffie? Waar groeit koffie? Wat voor invloed heeft het branden op de smaak van koffie? etc

 

Zelf aan de slag gaan met koffie zetten

Vervolgens gaat u zelf de koffiebonen malen en ervaart u wat er gebeurt wanneer de bonen fijner of grover gemalen worden. Wat gebeurt er met de smaak? Wat vindt u zelf lekker? Er zijn vele vragen om te beantwoorden, maar u ontdekt het door het zelf te doen, uit te proberen en te proeven. Voor welke koffiezetmethode gaat u de volgende keer?

 

Deze KoffieProeverij kan aan groepen tot maximaal 50 personen gegeven worden. Deze duurt circa anderhalf uur.

 

Meer info

Wilt u meer weten of graag een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!