Home » Barista Workshops » Koffie Zetmethoden

Workshop Koffie Zetmethoden

Bent u op zoek naar een gezellige invulling voor uw evenement, vergadering of klantendag? Ik wil alle aanwezigen laten ervaren op welke manieren koffie bereid kan worden. Tijdens de gezellige en interactieve barista workshop wordt ieders inzet gevraagd. U gaat als een echte koffiekenner de deur uit.

De workshop koffiezetmethoden kan op iedere locatie in Nederland plaatsvinden. Ook uw eigen locatie behoort tot de mogelijkheden. Carry’s Coffee zorgt voor alle materialen en benodigdheden om deze workshop tot een ware koffiebeleving te maken.

 

Wat kunt u verwachten met deze Workshop? 

Tijdens de 'workshop koffiezetmethoden'  maakt u kennis met:

  • Chemex
  • Aeropress
  • French Press
  • Clever Dripper

 

Theorie koffiezetmethoden

Aan het begin van de workshop vertel ik u een klein stukje theorie en achtergrondinformatie om tot de juiste keuzes te komen. Welke koffiebonen kies ik uit? Wat is belangrijk? Hoe moeten de koffiebonen gebrand zijn?

 

Zelf aan de slag gaan met koffie zetten

Vervolgens gaat u zelf de koffiebonen malen en ervaart u wat er gebeurt wanneer de bonen fijner of grover gemalen worden. Wat gebeurt er met de smaak? Wat vindt u zelf lekker? Er zijn vele vragen om te beantwoorden, maar u ontdekt het door het zelf te doen, uit te proberen en te proeven. Voor welke koffiezetmethoden gaat u de volgende keer?

 

Deze barista workshop kan aan groepen tot maximaal 50 personen gegeven worden. Deze duurt circa anderhalf uur.

 

Meer info

Wilt u meer weten of graag een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!