Home » Barista Workshops » Horeca

Barista workshop Horeca

Als horeca-eigenaar heeft u hoogstwaarschijnlijk geen SCA-gecertificeerde barista in dienst. Hoe zorgt u er dan voor dat de kwaliteit van de koffievariaties gewaarborgd blijft? Carry’s Coffee verzorgt voor uw horecapersoneel workshops om meer rendement uit het espressoapparaat te halen. U kiest voor deze workshop wanneer u vindt dat elke horecamedewerker in uw bedrijf moet weten hoe ze uw espressoapparaat op de juiste wijze moeten gebruiken, zodat alle koffievariaties die geserveerd worden gewoon goed zijn!

 

De volgende onderwerpen laat ik in de Barista workshop horeca aan bod komen:

  • De juiste werkmethoden om goede koffievariaties te bereiden
  • De juiste volgorde van het bereiden van de verschillende koffievariaties
  • De techniek voor het opschuimen van melk
  • Het afstellen van de molen volgens de drie parameters van espresso
  • Het handhaven van de hygiëne van en rondom het espressoapparaat
  • Zorg dragen voor de minste verspilling

 

Voor wie is deze  barista workshop horeca?

De workshop is bedoeld voor een groep tot maximaal 6 personen. Ik begeleid uw horecamedewerkers door te doen, te proeven en te ervaren. Op deze manier leren ze beter om te gaan met uw espressoapparaat. Uw medewerkers gaan het nog leuker vinden om goede koffievariaties te bereiden.

 

Duur van deze workshop 

De barista horeca workshop duurt circa 2 uur. Na vier weken is er een herhalingsmoment om vragen te beantwoorden die in deze maand bij uw medewerkers zijn opgekomen. Ook worden de verschillende technieken nogmaals doorgenomen. Tevens zal ik tijdens deze herhaling ‘on-the-job’ coachen, door tijdens werktijd over de schouders van de horecamedewerkers mee te kijken en waar nodig tips te geven.

 

Meer info

Wilt u meer weten over deze 'barista workshop horeca' of een offerte aanvragen? Vul dan dit contactformulier in en u hoort snel van mij!