Home » Barista Workshops

BARISTA WORKSHOPS

Carry’s Coffee verzorgt barista workshops voor verschillende gelegenheden, voor groepen van 6 tot 50 personen. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn. Alle workshops zijn op maat. Wellicht heb je wensen die hier niet beschreven staan. Neem gerust contact op. Ik bekijk dan samen met je wat de mogelijkheden zijn.

Barista Workshop voor de Horeca

Hoe zorg je als horeca-eigenaar ervoor dat de kwaliteit van de koffievariaties gewaarborgd blijft? Carry’s Coffee verzorgt voor horecapersoneel workshops om meer rendement uit de omzet Warme Dranken te halen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld het werken volgens de juiste methoden om goede koffievariaties te bereiden, het afstellen van de molen volgens de drie parameters van espresso, het handhaven van de hygiëne van en rondom het espresso-apparaat en het zorgdragen voor weinig tot geen verspilling.

De barista workshop voor de horeca is bedoeld voor een groep tot maximaal 6 personen.  Deze duurt circa 2 uur en na vier weken is er een herhalingsworkshop.

Ga voor meer informatie naar de barista workshop horeca!

 

Workshop Koffiezetmethoden

Ben je op zoek naar een gezellige invulling voor uw evenement, vergadering of klantendag? Voor groepen tot 50 personen verzorg ik een workshop koffiezetmethoden waarbij ik de aanwezigen verschillende manieren van ‘koffiezetten’ wil laten ervaren, van het malen van de bonen tot de bereiding in bijvoorbeeld:

  • de Cafetière
  • de V60
  • de Clever Dripper

Carry’s Coffee zorgt voor alle materialen en benodigdheden om deze workshop tot een ware koffiebeleving te maken.

Ga voor meer informatie naar de workshop koffiezetmethoden!

 

Workshop Espresso-Apparaat

Heb je altijd al in de schoenen willen staan van een échte barista? Boek dan deze workshop! Ik leer je om met een professioneel espresso-apparaat zelf jouw espresso en cappuccino te bereiden. Misschien bezit je zelfs het talent de mooiste ‘latte art’ te creëren. Deze creatieve barista-workshop voor maximaal 6 personen past helemaal in jouw teamuitje, personeelsfeestje, vrijgezellenfeestje en zelfs tijdens jouw klantendag.

Ga voor meer informatie naar de workshop espresso-apparaat!

 

Offerte Aanvragen?

Heb je speciale wensen of wil je liever direct een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.