Home » Barista Workshops

BARISTA WORKSHOPS

Carry’s Coffee verzorgt barista workshops voor verschillende gelegenheden, voor groepen van 6 tot 50 personen. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn. Alle workshops zijn op maat. Wellicht heb je wensen die hier niet beschreven staan. Neem gerust contact op. Ik bekijk dan samen met je wat de mogelijkheden zijn.

KoffieProeverij

Bent u op zoek naar een gezellige invulling voor uw evenement, vergadering of klantendag? Ik wil alle aanwezigen laten ervaren op wat echte koffie is. Tijdens deze gezellige en interactieve koffieproeverijwordt ieders inzet gevraagd. U gaat als een echte koffiekenner de deur uit.

De Koffieproeverij kan op iedere locatie in Nederland plaatsvinden. Ook uw eigen locatie behoort tot de mogelijkheden. Carry’s Coffee zorgt voor alle materialen en benodigdheden om deze KoffieProeverij tot een ware beleving te maken.

Wat kunt u verwachten met deze proeverij? 

Tijdens de 'Proeverij'  maakt u kennis met:

(of/of)

  • Chemex
  • Aeropress
  • French Press
  • Clever Dripper
  • V60

Theorie 

Aan het begin van de proeverij vertel ik u iets over de theorie en achtergrondinformatie van koffie a.d.h.v. een presentatie. Wat is koffie? Waar groeit koffie? Wat voor invloed heeft het branden op de smaak van koffie? etc. Theorie en praktijk zullen elkaar afwisselen.

Zelf aan de slag met de bereiding van koffie 

Vervolgens gaat u zelf aan de slag en ervaart u wat er gebeurt met de smaak wanneer de bonen fijner of grover gemalen zijn. Wat gebeurt er met de smaak? Wat vindt u zelf lekker? Er zijn vele vragen om te beantwoorden, maar u ontdekt het door het zelf te doen, uit te proberen en te proeven. Voor welke koffiezetmethode gaat u de volgende keer?

Deze KoffieProeverij kan aan groepen tot maximaal 50 personen gegeven worden. Deze duurt circa anderhalf uur. Uiteraard kan de koffieproeverij geschikt gemaakt worden op elk gewenste tijdsbestek.

Indien gewenst sluiten wij af met de enige echte Carry's Coffee Quiz, waarin leuke koffieprijzen te winnen zijn.

Barista Workshop voor de Horeca

Hoe zorg je als horeca-eigenaar ervoor dat de kwaliteit van de koffievariaties gewaarborgd blijft? Carry’s Coffee verzorgt voor horecapersoneel workshops om meer rendement uit de omzet Warme Dranken te halen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld het werken volgens de juiste methoden om goede koffievariaties te bereiden, het afstellen van de molen volgens de drie parameters van espresso, het handhaven van de hygiëne van en rondom het espresso-apparaat en het zorgdragen voor weinig tot geen verspilling.

De barista workshop voor de horeca is bedoeld voor een groep tot maximaal 6 personen.  Deze duurt circa 2 uur en na vier weken is er een herhalingsworkshop.

Ga voor meer informatie naar de barista workshop horeca!

Workshop Espresso-Apparaat

Heb je altijd al in de schoenen willen staan van een échte barista? Boek dan deze workshop! Ik leer je om met een professioneel espresso-apparaat zelf jouw espresso en cappuccino te bereiden. Misschien bezit je zelfs het talent de mooiste ‘latte art’ te creëren. Deze creatieve barista-workshop voor maximaal 6 personen past helemaal in jouw teamuitje, personeelsfeestje, vrijgezellenfeestje en zelfs tijdens jouw klantendag.

Ga voor meer informatie naar de workshop espresso-apparaat!

Offerte Aanvragen?

Heb je speciale wensen of wil je liever direct een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.